01
of
05

Veelgestelde vragen

F.A.Q.

01.

Waar is de boutique gevestigd?

Wild Love Bridal is gevestigd op molendijk 10 te 's-Heerenhoek in provincie Zeeland.
Er is voldoende parkeergelegenheid voor de boutique en naast de kerk die tegenover de boutique is gelegen.

02.

Moet ik een afspraak maken?

De boutique is alleen geopend op afspraak. We vinden het erg belangrijk om iedere bruid onze volledige aandacht te kunnen geven. Het is daarom noodzakelijk om een afspraak te maken. Dit kan telefonisch
0113 408020 en via de mail naar info@wildlovebridal.nl.

03.

Wat zijn de openingstijden?

De boutique is enkel op afspraak geopend van dinsdag t/m zaterdag, zowel overdag als in de avond.

04.

Waneer kan ik het beste beginnen met de zoektocht naar mijn bruidsjurk?

We raden je aan om ongeveer 8 tot 12 maanden voor jullie bruiloft te starten met zoeken naar de bruidsjurk zodat de jurk ruim van te voren binnen is, en het zonder spoed vermaakt kan worden bij de coupeuse. Trouwen jullie op korte termijn? Dan is dit ook geen probleem. Er bestaat een kans dat er minder keuze is als de jurk niet uit voorraad geleverd kan worden. Houd er ook rekening mee dat een spoedbestelling mogelijk gepaard gaat met extra kosten i.v.m. spoedkosten die worden gerekend door het merk.

05.

Hoe lang duurt de pasafspraak?

Een afspraak duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Wanneer de afspraak uitloopt is dit geen probleem omdat de afspraken ruim ingepland worden zodat we in alle rust de perfecte jurk passend bij jou stijl kunnen vinden.

06.

Wat kan ik meenemen naar mijn pasafspraak?

We adviseren je om huidkleurig naadloos ondergoed te dragen. . Uiteraard hebben wij passchoenen in de boutique, maar mocht je zelf al trouwschoenen hebben neem deze dan mee.

07.

In welke prijsklasse vallen de bruidsjurken?

De prijzen van onze bruidsjurken liggen tussen de € 1.000 en de € 3.000 euro. Op de website staat per designer een prijsindicatie vermeld.

08.

In welke maten zijn de jurken in de boutique?

Onze jurken zijn er in maat 36 t/m 46. De meeste jurken zijn echter maat 38/40. Maar maak je geen zorgen als je een kleinere of grotere maat hebt. Op creatieve manieren zorgen we ervoor dat je een zo goed mogelijk beeld krijgt van hoe de jurk eruit zou zien in jouw eigen maat.

09.

Kan ik mijn jurk in de boutique laten vermaken?

Ja dat is zeker mogelijk. De bruidsjurk kan vermaakt worden door een coupeuse waar wij mee samenwerken. De vermaakkosten zijn niet inbegrepen in de prijs. De kosten voor een basisvermaak (innemen, uitleggen en lengte aanpassen) ligt tussen €150 en €250.

10.

Je hebt de perfecte jurk gevonden! hoe nu verder?

Voordat we jouw trouwjurk bestellen meten we je eerst helemaal op om te bepalen welke confectiemaat het dichtste bij jouw maten ligt. Het is per merk verschillend hoe lang het duurt om je jurk te maken. Meestal bedraagt de levertijd 3 tot 5 maanden. Wanneer je jurk binnenkomt, nemen we direct contact met je op. Daarna kan je jouw jurk ophalen of op maat laten maken door onze coupeuse. Tijdens de eerste doorpas met de coupeuse spelt ze jouw jurk helemaal af op jouw maten. Vervolgens gaat ze hier mee aan de slag en daarna nodigen we je uit voor een tweede doorpas. Als de jurk helemaal perfect zit bij de tweede doorpas kan de jurk meer naar huis genomen worden.

11.

Hoe kan er betaald worden bij Wild Love Bridal?

Wij accepteren contante betalingen, pin betalingen, betalingen op factuur en creditcard betalingen. Als je je jurk hebt uitgekozen, vragen we een aanbetaling van de helft van het aankoopbedrag, wanneer de aanbetaling is voldaan wordt de jurk besteld. Het restant dient betaald te worden wanneer de jurk opgehaald wordt.

12.

Kan ik mijn jurk na aankoop annuleren?

De jurken worden gemaakt op het moment dat je de bestelling plaatst en daarom kan de bestelling niet geannuleerd of teruggenomen worden. Het overkomt bruiden soms dat ze na aankoop twijfelen over hun keuze. Het kan helpen om in alle rust nog eens jouw gekozen jurk te passen. Neem in alle gevallen contact op met de boutique om de situatie te bespreken.

13.

Kopen jullie ook (tweedehands) bruidsjurken in ?

Nee, wij verkopen enkel nieuwe bruidsjurken in de boutique. Wij kopen daarom ook geen bruidsjurken van particulieren op.