Over ons

Wie is Wild Love Bridal

Wild Love Bridal is geen standaard bruidsboutique in ’s-Heerenhoek maar een boutique waar Wauuuwww dit is echt gaaf! centraal staat.

Angelique de eigenaar van Wild Love Bridal heeft de boutique volledig naar eigen visie en ideeën ingericht waardoor het geen standaard boutique is. Zowel de jurken, accessoires maar ook de inrichting van de boutique is anders dan wat normaal bekend is. Denk hierbij aan een bohemian sfeer met een moderne touch.

Angelique heeft drie jaar als fulltime bruidsfotograaf gewerkt en daarbij meer dan 70 bruidsjurken gefotografeerd. Na al die mooie jurken gezien te hebben vond Angelique de jurken wel een beetje anders mogen dan de jurken die regelmatig gedragen worden, daarom is zij opzoek gegaan naar designers die precies bij de boutique en deze visie passen.

Merken zoals San Patrick, Herve Paris, Nicole Spose, Willowby by Watters, Modeca, Le Papillon, Libelle Bridal, Lillian West, Mignonne en Seeya zijn onder andere te vinden in de boutique. De collectie bestaat uit bohemian, romantische en moderne jurken. Ook zijn er zo nu en dan broekpakken te vinden in de collectie.

Ben je op zoek naar een gave volledig kanten bohemian trouwjurk, romantische of een fantastische moderne jurk van crepe die super mooi gestyld kan worden met gave sieraden? Kijk dan vooral even verder op de website naar mijn Wauuuuw factor jurken en wie weet zien we elkaar snel in de boutique!